A Simple Mess vase- og lysestakesett

Nå får du 5 utgaver av BoligPluss + A Simple Mess vase og lysestake for kun kr 199,-*

KAREN-vasen er vakker og elegant og setter et fint preg på innredningen.

Bruk den med enkle greiner og kvister eller med yndlingsblomstene dine. Du stikker dem bare ned gjennom det fine messinglokket, og så har du på et øyeblikk laget en fin, liten blomsteroase. I TIANA-lysestaken kan du både ha levende lys og sette søte blomster ned i skålen som omkranser staken.

Den perfekte, lille blomsterstaken til middagsbordet. Både vasen og lysestaken er designet av A SIMPLE MESS by Louise Dorhp.

847,-
199,-
Du sparer: 648,-
Gå til tilbud
199,-

Lysestake og vasesett fra A Simple Mess

Verdi 276,–

Gjør hjemmet ditt ekstra innbydende med friske blomster i de to vakre vasene og skap hygge med levende lys i den fine lysestaken.

– Vasesettet består av 2 vaser med messinglokk.
– Lysestaken er fremstilt i mattglasert steintøy.
– Du kan velge mellom 2 sett – rosa lysestake eller blå.

Vasenes mål: 6,5 cm x 8 cm + 8,5 cm x 8,5 cm
Lysestakens mål: 7 cm, Ø 9 cm
Både vasene og lysestaken er designet av A SIMPLE MESS by Louise Dorph.
 
*+ kr 79 i porto og ekspedisjon.

 

 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Boligpluss

En fantastisk verden med inspirasjon og ideer til boliginnredning BoligPluss er det perfekte tilbudet til deg som elsker å fornye hjemmet ditt. I hvert eneste magasin viser vi de viktigste designnyhetene og trendene. Du får inspirerende reportasjer fra personlige hjem fylt med vakre og kreative innredningsløsninger. Med et abonnement på BoligPluss får du magasinet rett i postkassen hver måned. Du får også mye mer. Flere ganger i året får du også Norges største kvinnemagasin Tara i gave sammen med flere minimagasiner med lekre matoppskrifter, og du har alltid tilgang til magasinet på nettet.