Nescafe Dolce Gusto

Lag dine varme og kalde favorittdrikker med kapselmaskinen Dolce Gusto Mini Me, med automatisk drift, elegant design, rask oppvarming og et bredt utvalg av kapsler å velge mellom. Du kan også justere styrken på kaffen ut ifra dine preferanser.

Dolce Gusto kapselsystem
Velg mellom et bredt utvalg av Dolce Gusto-kapsler, med alt fra tradisjonelle kaffedrikker som espresso og cappuccino til te og varm sjokolade. Dermed har du valgfriheten til å eksperimentere og finne dine favoritter, eller variere ut ifra hva du er i humør for.

Familieløsning
Nyt koselige familiestunder med denne kapselmaskinen, som lar hvert familiemedlem lage sin egen favorittdrikk.

Design
Med sitt stilrene design en elegant kombinasjon av grått og sort passer Mini Me inn overalt.

Varme og kalde drikker
Maskinen kan tilberede både varme og kalde drikker. Nyt varm sjokolade eller forfriskende sommerdrikker når som helst.

Kraftig
Med en motor på 1460 watt, takler Dolce Gusto Mini Me kaffetilbereding på en rask og effektiv måte, slik at du alltid har kaffen klar når du vil ha den.

Justerbart dryppbrett
Juster høyden på dryppbrettet ut ifra høyden på koppen du ønsker å bruke.

15 bars trykk
Nyt best mulig smak på kaffen din, takket være 15 bars trykk som fordeler vannet jevnt og leverer trykket gjennom kapselen.

Kapsler
Med automatisk drift og rikelig med kapsler å velge mellom er det både enkelt og behagelig å lage varme og kalde drikker med Mini Me.

Renhold
Kapselmaskinen krever veldig lite renhold og vedlikehold. Jevnlig avkalking vil forbedre levetiden betraktelig, samtidig som du bevarer den gode smaken på kaffen din.

Strømsparende
Dolce Gusto Mini Me hjelper deg å spare på strømmen, da den automatisk slår seg av etter 5 minutter når den ikke er i bruk.