GRATIS: Fotvarmer med massasje + 3 bøker

Drømmer du om en deilig spabehandling hjemme i ditt eget hjem? Her får du en myk og deilig fotvarmer som gir kalde og trøtte føtter en behagelig massasje – perfekt etter en lang dag på jobb, trening eller ute i kulda. 

1696,-
0,-
Du sparer: 1696,-
Gå til tilbud
Gratis!

Beurer

Aldri mer kalde føtter: Pleier du å dingle de kalde føttene dine ned fra kontorstolen? Dagene der du har vært redd for kulden er over – dette apparatet tilbyr en trygg havn for skjelvende lemmer, spesielt når trekket fra vinduet er ekstra utilgivelig.

Massasje: Like godt som føttene dine holdes varme blir deres fysiske velferd ivaretatt av fotvarmeren som opererer med hele 2 massasjenivå. En perfekt kombinasjon for de som vil påspandere føttene en liten gave etter lange dager rett opp og ned på jobb, eller etter en tur i skog og mark.

Innstillinger: Apparatet har 2 temperaturinnstillinger og 2 massasjenivå.

Passer store størrelser: Du trenger ikke bekymre deg – fotvarmeren passer store størrelser.

Rengjøring: Trekket kan fjernes og vasker for hånd.

Inkludert i pakken:
Produkt
Adapter
Fjernkontroll

 

*+ frakt kr. 199,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.