GRATIS: Kreafunk aMove trådløs høyttaler

Få en flott Kreafunk aMove trådløs høyttaler og 3 bøker helt gratis*.

2196,-
0,-
Du sparer: 2196,-
Gå til tilbud
Gratis!

Den trådløse høyttaleren aMOVE fra Kreafunk har en fantastiske og kraftige lyd, og er fullt berettiget til å skryte av sin skjønnhet.

Med det attraktive utseendet og den myke overflaten av høyttalerne, er den designet for å pryde ditt hjem.

Opptil 20 timer avspillingstid (80% vol.) Bluetooth 4.0 Strømbankfunksjon: 5V / 1A Innebygd litiumbatteri Batterikapasitet: 1800 mAh Innebygd mikrofon for håndfrie telefonsamtaler Ladespenning: DC 5V / USB-kabel Arbeidsspenning: 3,7-4,2V Ladestrøm: 1A (2A maks.) Utladningsspenning / strøm: 5V / 1A Høyttalermotstand: 4 / 3W x 2 Passivt basselement, standard stereoteknikk Inkludert USB + AUX-kabel RoHS, FCC, CE, CCC, WEE, SRRC

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bestselgerklubben

Bestselgerklubben — Det beste av det beste! Som navnet sier er dette bokklubben hvor du får internasjonale bestselger-romaner. Du får de bøkene som leses over store deler av verden, og som det skrives og snakkes om. Du får de store norske forfatterne som Lars Saabye Christensen, Jo Nesbø, Roy Jacobsen og Karin Fossum, og verdens mestselgende forfattere som John Grisham, Harlan Coben og Mary Higgins Clark. Dette er rett og slett bokklubben for deg som liker å lese – enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. I tillegg til hovedboken får du alltid gode tilbud på spennende bøker om mat, reiser, interiør og livsstil. I medlemsbladet finner du også gode tilbud på lekre designprodukter, gode bøker som lydbok og ferske filmer på DVD.