Avstandsmåler

Få en praktisk 3-i-1 avstandsmåler og 2 utgaver av Gjør det selv til kun 149 kroner!

562,-
149,-
Du sparer: 433,-
Gå til tilbud
149,-

3-i-1 avstandsmåler

Verdi: kr 399

Mål rundt nedløpsrøret, bredden på en buet vegg og gjør nøyaktige målinger over lange avstander.

Avstandsmåleren fra Tech-Pro er utstyrt med hele tre forskjellige målefunksjoner:

  • Laseravstandsmåleren kan med et trykk en knapp måle opptil 40 meter. Det er smart når du skal måle opp til en ny terrasse, finne arealet til en vegg eller måle lengden på innkjørselen.
  • Målehjulet kan lett måle lengden på kurver eller uregelmessige overflater. Målehjulet er også praktisk når du skal trekke ledninger. Kjør målehjulet langs der ledningen skal trekkes, og du finner straks ut hvor mye ledning som skal brukes.
  • Målesnoren er opplagt til å måle rundt et emne, for eksempel et nedløpsrør, rundt hjørner eller lignende. Trekk snoren rundt emnet, trykk på knappen og avles lengden.

Alle målene vises i et bakgrunnsopplyst LCD-display, som gjør det raskt og enkelt å avlese verdiene.

Avstandsmåleren bruker 2 stk AAA-batterier (medfølger ikke), og den slår seg automatisk av etter fem minutter uten aktivitet.

 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Gjør Det Selv

Gjør Det Selv er magasinet for deg som gjerne vil gjøre arbeidet selv. Med Gjør Det Selv er du i gode hender. Vi viser deg trinn for trinn hvordan det skal gjøres. Alt er godkjent av håndverkere og ekspertene våre. Så det er bare å gå i gang – vi er med deg hele veien. Med et abonnement på Gjør Det Selv får du magasinet rett i postkassen hver 3. uke. Du får også mye mer. Du kan for eksempel lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post, finne et godt tilbud i nettbutikken vår og få tilgang til mer enn 1000 byggeveiledninger.