Butterfly skinnstol

Få en klassisk butterfly skinnstol til en uslåelig pris

2490,-
499,-
Du sparer: 1991,-
Gå til tilbud
499,-

Butterflystolen er en videreføring av den klassiske «Flaggermus-lenestolen» fra 1900-tallet. Konstruksjonen er enkel og elegant, og stolen er fantastisk behagelig å lene seg tilbake i. Med en god bok, så klart. Stolen har et stilfullt, svevende uttrykk, er lett å flytte på og det lekre læret blir bare finere ved bruk.

Butterflystolen passer perfekt som lenestol. Sett deg litt på skrå i stolen og opplev hvordan de høyeste punktene gir nakkestøtte. Tips: For å skape et koseligere inntrykk kan man henge et saueskinn over eller legge en pute i.

Stolbein i brunlakkert metall, setet er av lysebrunt lær.

Leveres flatpakket. Meget enkel montering.

Mål: 76x68x90 cm

 

+porto og ekspedisjonsgebyr 199,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.