Cafesett – oransje/gult

Nyt sommeren ute! Herlig bord og stoler som tåler utendørs bruk, perfekt for en kaffe- og lesepause i solveggen! Passer like godt i et lite uterom på balkongen som under epletreet i hagen. Galvanisert stål. Høyde og diameter bord: 72 cm og 59 cm. Sittehøyde 43,5 cm.

2499,-
0,-
Du sparer: 2499,-
Gå til tilbud
Gratis!

Dette lekre cafésettet i sprek oransje passer perfekt på balkongen, i hagen, på brygga – egentlig hvor som helst! Perfekt høyde og størrelse når du skal nyte en rykende varm kopp morgenkaffe eller et glass avkjølende limonade. Stolene kan enkelt slås sammen når de ikke er i bruk og har praktiske gummiknotter under hvert ben. Stolene veier 5,15 kg hver og bordet veier 4,25 kg.

Tips: rengjøres med en våt klut

Materiale: galvanisert stål
Diameter bord: 59 cm
Høyde: 72 cm
Høyde stolrygg: 82 cm
Sittehøyde 43,5 cm

Tåler utendørs bruk.

 

* Du betaler frakt Kr 199,- 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.