Club Creo – Kreativ hobby for barn

Med Club Creo får ditt barn et vell sammensatt hobbypakke, med en tilpasset mengde material for å kunne gjøre en eller flere aktiviteter helt ferdig. Du trenger ikke til å legge til noe. Hver pakke inneholder ulike temaer slik at barnet ditt skal få et varierende, rolig og kreativt hobbysett.

149,-
59,-
Du sparer: 90,-
Gå til tilbud
59,-

Av og til kan det være vanskelig å komme på gode og morsomme ideer til sine barn. Og selv og du gjør det, tar det deg lang tid å kjøpe alt av materiell. Mange ganger må man kjøpe store pakker, selv om man kun bruker en brøkdel av innholdet.

Med Club Creo får barnet ditt selv sammensette sin hobbypakke, med en passelig mengde material for å gjøre en eller flere aktiviteter helt ferdig. Du trenger ikke å legge til noe. Hver pakke inneholder forskjellige temaer for at barnet ditt skal ha variert, morsomt og kreativt arbeid.

I tillegg er det en trinnvis beskrivelse for hver pakke som viser hvordan/hva som gjøres med material innholdet.

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Club Creo

Club Creo´s ide er at ditt barn skal få et varierende og kreativt hobbysett hjem i posten. Våre hobbysett har ulike temaer hver måned og barnet ditt kommer til å få prøve seg på alt mulig spennende og inspirerende materiell. Vi samarbeider med en av Nordens største leverandører av hobbymateriell - for beste kvalitet.