Damprenser

Rengjør raskt og effektivt med denne kraftige damprenseren.

Damprenseren bruker kun damp til rengjøring og du får en effektiv og miljøvennlig rengjøring helt såpe, fosfater eller andre rengjøringsmidler.

512,-
99,-
Du sparer: 413,-
Gå til tilbud
99,-

Damprenser

Verdi: kr 349

Nå er det slutt på å slite med sterke rengjøringsmidler. Den kraftige damprenseren rengjør raskt og effektivt med kun varm damp.

Damprenseren er smart når du skal rengjøre grillristen, rense hageputene eller bilsetene, vaske vinduene eller bare vaske på vanskelig tilgjengelige steder. Dampen blir presset ut av damprenseren med et arbeidstrykk på opptil 3,5 bar og en temperatur tett på 100 grader. Det sikrer en rask og effektiv rengjøring, helt uten bruk av rengjøringsmidler.
Den varme dampen fjerner uten problemer fett og skitt, og etterlater seg et imponerende resultat.

Det kraftige trykket gjør det mulig å komme helt inn i alle vanskelige sprekker og folder, der det kan være vanskelig å komme til med kluter eller andre rengjøringsartikler.I tillegg til rengjøring, er damprenseren også opplagt å bruke hvis du vil desinfisere kontaktflater i boligen. Bruk den på dørhåndtak, armaturer, møbelgrep eller andre steder med menneskelig kontakt. Den varme dampen dreper effektivt alle bakterier.

Damprenseren er robust og laget i en kraftig aluminiumslegering, som gjør den sikker i bruk og godt egnet til damp under trykk. I tillegg er damprenseren utstyrt med en sikkerhetsventil, som sikrer at trykket automatisk blir utlignet hvis det blir for høyt.

Damprenseren blir levert med en stor tilbehørspakke til de forskjellige oppgavene:

  • Børstedyse
  • Forlengerdyse
  • Vinkeldyse
  • Fleksibel forlengerdyse
  • Munnstykke til speil og vinduer
  • Flatt munnstykke m/bomullsklut

+ kr 49 i porto og eksp.

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Gjør Det Selv

Gjør Det Selv er magasinet for deg som gjerne vil gjøre arbeidet selv. Med Gjør Det Selv er du i gode hender. Vi viser deg trinn for trinn hvordan det skal gjøres. Alt er godkjent av håndverkere og ekspertene våre. Så det er bare å gå i gang – vi er med deg hele veien. Med et abonnement på Gjør Det Selv får du magasinet rett i postkassen hver 3. uke. Du får også mye mer. Du kan for eksempel lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post, finne et godt tilbud i nettbutikken vår og få tilgang til mer enn 1000 byggeveiledninger.