Dobbel hengekøye med kroker og slynger

Logn hengekøye - en hengehøye med litt mer mening.
Nå får du den til kun 699,-

2490,-
699,-
Du sparer: 1791,-
Gå til tilbud
699,-

Logn er norrønt for «stillhet». I en verden bestående av masseproduksjon, dårlig kvalitet og et stadig økende tempo – ble frøene for Logn sådd. Et ønske om å kunne skape kvalitet og samtidig bidra til ro med god samvittighet i en altfor hektisk verden.

En sommer i Norden kan være det beste som finnes – blomstrende enger, hvite strender, lune kvelder med lang kveldssol. Samtidig kan været også skifte, og en regnskur kan fort komme uanmeldt, derfor har vi designet hengekøyer som tåler å henge ute i all slags vær. Hengekøyene har fått navn etter kjære minner og øyeblikk – som Kveldssol, Svaberg og Havblikk.

Hengekøyene er vevd med en spesiell trippelvev av akrylgarn. Dette gjør dem svært lette og slitesterke. De kan henge ute i all slags vær, tørker raskt og kan vaskes i maskin på 30 grader i vaskepose. 

Bærekraftig produksjon:
For Logn er det viktig at du kan slappe av i hengekøyene vi lager og vite at de er laget på en bærekraftig måte. De samarbeider med uavhengige vevere nord i Thailand som bidrar til at veverne får direkte betalt for sitt arbeid med en god lønn der hvor det ikke er mange muligheter for levedyktig næring. Dette er vevere med en lang håndverkstradisjon, som tilhører et folkeslag som opprinnelig levde som nomader, men mistet sitt inntektsgrunnlag da det ikke lenger var mulig. Hver hengekøye fra Logn er helt unik. De er vevd med erfaring og høy kvalitet, samtidig som det bidrar til en bærekraftig produksjon.

Hvordan henge opp en hengekøye?
1. Finn 2 robuste punkt å henge din hengekøye, det kan være et tre, en terrasse, en båtmast – så lenge det er robust
2. Pass på at det er nok avstand til bakken slik at du henger behagelig
3. Logn er designet for litt slack – så ikke stram opp tauene for mye
4. Bruk skikkelig tau som holder vekt (!) – og som ikke sliter i endestykkene.

Det anbefales å bruke karabiner som tar vare på endestykkene, samtidig som det er enkelt å flytte på hengekøyen om du skulle ønske det. En enkel «overhand» knute fungerer utmerket både for å henge direkte i endestykket, eller i en karabin. Slynger og kroker for oppheng medfølger.

Hengekøyen passer for 2 personer – max 240 kg.

Under er noen dimensjoner som fungerer som guide:

Oeko-Tex-sertifikat_Organic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.