GRATIS: Blå Fevik Solseng

Nå får du en flott blå solseng helt gratis!*

1799,-
0,-
Du sparer: 1799,-
Gå til tilbud
Gratis!

Denne solsengen får du også i brunt » GRATIS: Brun Fevik Solseng

 


Denne lekre og stilrene solsengen er så behagelig å ligge på, at her blir det vanskelig å holde seg våken! Sengen er myk, og samtidig fast.
Sengen er laget av tekstilene, som ikke vil feste seg til kroppen om du blir svett, så her kan du nyte selv de aller varmeste dagene.

Ryggen kan stilles i 4 ulike posisjoner, fra 0 til nesten 90 grader. Slik blir den behagelig å ligge på, både når du skal lese og sove.

Sengen pakkes enkelt sammen, og har praktiske bærehåndtak. Dette gjør at den enkelt kan flyttes rundt i hagen, eller bære den fra hytta og til brygga.
Rammen er i aluminium og veier svært lite. Rengjøres med våt klut og mildt såpevann.

 

Materiale: ramme av aluminium og seng av tekstilene (70 % pvc og 30 % polyester)
Mål: l 199 x b 58 x h 86 cm. Sittehøyde 37 cm.
Vekt: 6 kg
Max belastning: 120 kg

 

*+porto 199,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Krim og Spenning

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.