GRATIS – Få inntil 200 kr i kryptovaluta!

Du får inntil 200 kroner i kryptovaluta når du oppretter konto hos den norske kryptovalutabørsen MiraiEx.

Det betyr at du kan teste ut deres løsning med å kjøpe og selge kryptovaluta uten å gjøre innskudd.

Gå til tilbud
Gratis!

Velkomsttilbud.no inviterer deg til MiraiEx!

Du får nå muligheten til å få inntil 200 kroner i BitCoin, Ethereum, XRP, Litecoin eller DAI uten å gjøre innskudd.
Det eneste du trenger å gjøre er å pprette en konto og verifisere deg med BankID.

MiraiEx er en norsk kryptovalutabørs som ble startet av en gruppe med teknologer som ønsket å bygge noe større sammen.

De er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, og ønsker å gjøre det like enkelt å investere i kryptovaluta som i aksjer og fond.

OBS: Kjøp og salg av kryptovaluta innebærer høy risiko. Husk at historisk avkastning aldri er noen garanti for framtidig avkastning. MiraiEx har 18-års grense.

Legg igjen en kommentar

Leverandør

MiraiEx

MiraiEx (Mirai:“fremtid på japansk” + Ex:“kort for exchange” = fremtidens børs) er en kryptovalutabørs som ble startet av en gruppe med teknologer som ønsket å bygge noe større sammen. Fra tre gründere med bakgrunn innen programmering, har vi nå vokst til å bli et allsidig team på åtte personer med utviklere, designere, markedsførere og forretningsutviklere.

Teamet er håndplukket for å kunne levere den beste tjenesten og opplevelsen til våre kunder, med fokus på sikkerhet, tilgjengelighet og brukervennlighet.

Vi er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, og ønsker å gjøre det like enkelt å investere i kryptovaluta som i aksjer og fond.