GRATIS: Eksklusiv benk i eik med pute

Utløper om

Lys, lekker benk, perfekt til entréen i hus eller hytte, med smart skohylle og en behagelig sittepute på toppen. Verdi kr 1999,-. Benken oser kvalitet og er i stilig, hvitvasket eik, som er typisk for nordisk interiørdesign. Kanskje har du noen i familien du alltid må vente på? Sett deg ned og les en bok mens du venter!

1999,-
0,-
Du sparer: 1999,-
Gratis!

Et stilrent og tidsriktig gangmøbel, med smart skohylle og en behagelig sittepute på toppen. Et komfortabelt sted for små og store å sitte når sko og støvler skal tas på. Kanskje har du noen i familien du alltid må vente på? Sett deg ned og les en bok mens du venter! Benken er i stilig, hvitvasket eik, som er typisk for den nordiske interiørstilen. Denne passer inn i de fleste hjem!

 

Mål: l 80 x b 34 x h 46 cm
Materiale: hvitvasket eik, putetrekk i 100 % polyester

 

* Du betaler frakt Kr 199,- for velkomstpakken din.

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.