GRATIS: Hylle i eik

Få en ekslusov hylle i oljet eik helt gratis* i velkomstgave.

2499,-
0,-
Du sparer: 2499,-
Gå til tilbud
Gratis!

Vakker og dekorativ bokhylle i oljet eik. Den er praktisk, fleksibel og enkel å flytte – og tar liten plass. Sett ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet, soverommet eller badet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre reolen enda mer personlig ved å dekorere med bilder og bøkene du som har betydd noe for deg eller som du gleder deg til å lese.

Stratford hylle er et åpent og allsidig oppbevaringsmøbel som passer mange plasser i hjemmet ditt. Den egner seg til oppbevaring av alt fra julekalenderen til bøker, er fleksibel og veldig enkel å flytte. Bokhyllen er veldig praktisk, den tar liten plass og er veldig dekorativ. Bruk den til nøkler og skjerf i gangen, eller til håndklær og ting på badet. Bruk den til å sette ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet eller soverommet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre reolen enda mer personlig ved å dekorere med bilder og pyntegjenstander.

Hvitvasket eik.

Mål: Bredde 44 cm, dybde 35 cm, høyde 180 cm.

 

 

+ porto 199,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.