GRATIS: Koffertsett i sort

2 stk smarte og lekre trille-kofferter i meget god kvalitet. Mål liten: 55x35x23 cm og veier kun 2,7 kg. Mål stor: 60x40x26 cm og veier 4 kg. Koffertene har solide hjul som svinger 360 grader og gjør dem meget fleksible og behagelige å reise med. Inkluderer lås med 3 siffer. I hver koffert er det strikk og innvendig skillevegg med nettinglomme med glidelås. Enkel oppbevaring, den lille kofferten får plass i den store.

2488,-
0,-
Du sparer: 1799,-
Gå til tilbud
Gratis!

Det kribler i magen. Bilder skapes i hodet. Spennende matretter spinner fram på netthinnen. Opplevelser, lukter, lyder, stemninger. Men på reise er det også viktig med forberedelsene, for reisen begynner allerede når du pakker. Hvor mye skal du pakke? Hvor mye har du plass til? Med dette koffertsettet har du plass til alt du måtte ønske deg på reisen, nå kan du ta med deg flere av de virkelig gode bøkene!

Koffertene er perfekt til både en herlig ferie til sol, blomster og magisk kaffe på en fortauskafé i Paris eller et kurs med jobben, og kommer i klassisk svart. I tillegg har koffertene solide hjul som svinger 360 grader og gjør dem meget fleksible og behagelige å reise med. Inkluderer lås med 3 siffer. I hver koffert er det strikk og innvendig skillevegg med nettinglomme med glidelås.

TIPS: Men disse koffertene skriker også etter to forventningsfulle mennesker som vil reise sammen. Hva med å spandere en weekendtur på samboeren? Med dette koffertsettet får du tatt med deg det du måtte ønske og enda litt mer. God tur!

Mål: 
Den lille kofferten måler 55x35x23 cm og veier kun 2,7 kg.
Den store kofferten måler 60x40x26 cm, veier 4 kg. (Inkludert håndtak og hjul: 66x45x26 cm).

 

*+porto, kr. 199,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.