GRATIS: Miffy First Light

La den søte kaninen Miffy lyse opp barnerommet!

Få den GRATIS* her på velkomsttilbud!

799,-
0,-
Du sparer: 799,-
Gå til tilbud
Gratis!

Miffy er en nydelig, liten kanin, som ble skapt i Nederland i 1955. Siden den tid har bøkene om Miffy blitt solgt i nesten 30 land og i over 85 millioner eksemplarer. Den søte kaninen er elsket av både små og store hele verden, og kan nå lyse opp barnerommet hjemme hos deg!

Lampen heter First Light og har et mykt og behagelig LED-lys. Lampen lades opp via en USB-port, er trådløs og kan dimmes. Perfekt for barnerommet og til å ha med på overnattingsbesøk.

Ladeledning til lampen medfølger, lampen kan enten lades i USB-porten i datamaskin eller kobles til støpselet til en mobiltelefon eller nettbrett. Det er viktig at den ladekabelen som følger med benyttes til lading.

Lampen er laget i myk, BPA-fri silikon, noe som gjør den både slitesterk og behagelig å ta på. Garantert en hit på barnerommet!

 

Mål: 15x15x30 cm

 

*+frakt kr 199,-

 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Barn

Bokklubben Barn skal spre leseglede allerede i ung alder. De har derfor en medlemskampanje rettet mot foreldre som vil fargelegge barnas univers og fantasi. Det er ingen kjøpsforpliktelse, men medlemmer må være medlem i ett år.