GRATIS: Palma Trillekoffert

Få en praktisk og lekker mørkeblå trillebag som er perfekt til lengre reiser helt gratis*. Bagen er svært romslig og har et volum på hele 73 liter og bæreevne på 80 kg. Den har en rekke små og store rom, og smarte løsninger for god orden på reisen. Håndtaket er i slitesterkt aluminium og har god lengde - hele 50 cm, slik at det passer for deg, enten du er høy eller lav.

1999,-
0,-
Du sparer: 1999,-
Gå til tilbud
Gratis!

Lekker, mørkeblå trillebag som er perfekt til lengre reiser.

Bagen er svært romslig og har et volum på hele 73 liter. Den har en rekke små og store rom, og smarte løsninger for god orden på reisen. Bagen har to store invendige rom, hvor det ene har 4 smålommer. 3 utvendige lommer gjør det enkelt å organisere bagasjen underveis. Håndtaket er i slitesterkt aluminium og har god lengde – hele 50 cm, slik at det passer for de aller fleste høyder. Hjulsystemet er spesialtilpasset kalde Norge og vil ikke fryse i kaldt vær.

Bagen kan enkelt komprimeres og stues bort når den ikke er i bruk.

 

Mål: 70 cm lang (120 cm inkl håndtak), 36 cm bred, 43 cm dyp
Vekt: 4,4 kg
Volum: 73 l
Bæreevne: 80 kg
Materiale: Pvc

*+ port 179,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Nye Bøker

Bokklubben eies av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Pax og består av 8 bokklubber, 3 serier, nettbokhandlene bokklubben.no og bokkilden.no. Bokklubbens fremste mål er å formidle de beste forfatterne rett hjem til flest mulig lesere. Litteratur beriker livet og hjelper oss til å kjenne oss selv i en verden i forandring. Den øker språkforståelsen, som er en grunnpilar i vårt demokrati. Bokklubbens virksomhet baserer seg på det syn at bøker og andre kulturelle produkter av høy kvalitet er en del av folks grunnleggende behov.