GRATIS Skolepakke – Blå

Få Skolepakke: sekk, matboks og stålflaske i blått GRATIS*

1087,-
0,-
Du sparer: 1087,-
Gå til tilbud
Gratis!

Gratis skolepakke – du sparer 1087,-

Barnesekk 12 l lys blå

Denne supre sekken har plass alt barna trenger for en dag i barnehagen eller på skolen – et ekstra skift, matpakke, skrivesaker og kanskje også en myk bestevenn? Sekken sitter godt på små rygger, med myke og solide skulderreimer og justerbar brystreim. Sekken har to innvendige lommer med glidelås til skatter og hemmeligheter, en utvendig lomme med trykk-knapp og bærehåndtak. Sekken er laget av vannavstøtende polyester med matt finnish (300D), som gir en fin patina ved bruk. De hvite detaljene på fremsiden er i ekte skinn. Sekken har en veldig smart og praktisk sitteplate, som er fin å ha på lur for en lunsj i det grønne.

Refleks medfølger. Passer for barn fra 5-10 år.

Volum: 12 liter

Blafre matboks treroms blomst marineblå/beige

Fargerik og svært praktisk matboks fra Blafre, som er både designet og produsert i Norge. Supersmart til både barnehage og skole, med sine 3 rom som gjør det enkelt å sende med barna spennende matpakker – som blir spist. Legg ved brødskivene en liten yoghurt, litt oppskåret frukt, middagsrester eller gulrotstaver.

  • Tre rom. Plass til f.eks en liten yoghurt, oppskåret frukt og 3 tykke brødskiver
  • Matboksen passer inni metallkoffertene
  • Trygg BPA-fri plast som elsker oppvaskmaskin
  • Designet og produsert i Norge
  • Tåler store temperaturforskjeller
  • Mål: 19 x 13 x 7 cm

Blafre stålflaske 500 ml Marineblå

Når man vokser mye, er det viktig å få i seg nok væske. Den elegante og sjarmerende stålflasken fra Blafre har en inspirerende fasong og skjønn rosafarge på korken, som er norskprodusert og laget av trygg plast. Her kan barnet ditt fylle en halv liter med iskald saft, frisk juice eller noe annet godt å slukke tørsten med.

Flasken er laget av rustfritt, resirkulerbart stål, og plastikkorken er fri for ftalater eller BPA. For å huske på hvem i flokken flasken tilhører, kan du også kjøpe en av Blafre sine fine navnelapper for å feste på. Korken er slitesterk og tåler også oppvaskmaskin, men husk å skru korken godt igjen før flasken legges i sekken!

  • Tåler oppvaskmaskin
  • Rommer ca. 500 ml
  • Høyde 19 cm, diameter 7,5 cm
  • Vekt: 0,1180 kg

 

 
 
 
 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Bokklubben Barn

Bokklubben Barn skal spre leseglede allerede i ung alder. De har derfor en medlemskampanje rettet mot foreldre som vil fargelegge barnas univers og fantasi. Det er ingen kjøpsforpliktelse, men medlemmer må være medlem i ett år.