Inspeksjonskamera med WIFI

Inspeksjonskamera og 2 utgaver av Gjør det selv til kun 99 kroner!

762,-
99,-
Du sparer: 663,-
Gå til tilbud
99,-

Inspeksjonskamera med WIFI

Verdi: kr 599

Er det et vepsebol under takutstikket? Mangler det en mutter i motorrommet på bilen?

Hva er det som har tettet igjen avløpet? Få svarene med dette nye inspeksjonskameraet.

Koble det nye, smarte inspeksjonskameraet til en telefon, et nettbrett eller en PC, og få knivskarpe bilder direkte på skjermen.

Inspeksjonskameraet er utstyrt med et kamerahode på kun 8 mm, slik at det kan komme til nesten overalt. Og med en kabel på hele 3,5 meter, kan du rekke inn i de fjerneste kroker eller dypt ned i avløpet.Kameraet er vannresistent og utstyrt med en justerbar LED-lykt. Det gjør at du kan undersøke mørke steder det ellers er umulig å komme til med en lommelykt. Den lange kabelen kan dessuten bøyes og vris, slik at du kan se både gjennom rørbøyer og rundt hjørner.

Med inspeksjonskameraet er det ingen sak å undersøke motorrommet på bilen, hulrommet i en vegg, et tett avløp eller inne i et takutstikk. Du kobler bare en telefon, et nettbrett eller en PC til inspeksjonskameraet. Dermed er du i gang.

Detaljer om inspeksjonskameraet:

  • Lite kamerahode på kun 8 mm, som kommer til nesten overalt.
  • Vannresistent kamera, som trygt kan brukes til å sjekke avløp og vannlås.
  • Justerbar LED-lykt i kamerahodet.
  • 3,5 meter fleksibel kabel, som kan bøyes i alle retninger.
  • Medfølgende magnet og krok, som du kan montere og fiske opp gjenstander med, for eksempel fra et gulvsluk.
  • Kobles via wi-fi til mobil og nettbrett, samt med USB-kontakt til en PC.

 

+porto kr. 49,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Gjør Det Selv

Gjør Det Selv er magasinet for deg som gjerne vil gjøre arbeidet selv. Med Gjør Det Selv er du i gode hender. Vi viser deg trinn for trinn hvordan det skal gjøres. Alt er godkjent av håndverkere og ekspertene våre. Så det er bare å gå i gang – vi er med deg hele veien. Med et abonnement på Gjør Det Selv får du magasinet rett i postkassen hver 3. uke. Du får også mye mer. Du kan for eksempel lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post, finne et godt tilbud i nettbutikken vår og få tilgang til mer enn 1000 byggeveiledninger.