Multilux-kikkert

Få en presis og kraftig kikkert som forstørrer hele 8 ganger.
I tillegg så får du bilaget Guide til stjernehimmelen og 2 utgaver av Illustrert Vitenskap.
Du sparer hele 928 kroner.

1027,50
99,50
Du sparer: 928,-
Gå til tilbud
99,50

Mitilux-kikkert

Verdi: kr 850

Kom tett på stjernehimmelen med en lyssterk og kraftig kikkert

Det er 384 000 km til månen og 588 millioner kilometer til solsystemets gassgigant, Jupiter. Men du kommer overraskende nær med vår kraftige Mitilux-kikkert.

Månens meteorkrater og fjellkjeder kommer tydelig frem når du retter den flerlagsbehandlede optikken og stiller det ekstremt presise fokuset inn på vår trofaste følgesvenn. En objektivdiameter på 44 mm sikrer et klart utsyn under de fleste forhold, og med den motstandsdyktige og gripefaste gummibekledningen kan du trygt da kikkerten med ut i natten.

Kikkerten forstørrer 8 ganger, og du har faktisk mulighet til å skimte Jupiters fire største måner danse rundt planeten – akkurat som Galileo Galilei, som oppdaget månene tilbake i 1610. Du kan også spotte Merkurs faser – dvs. halvparten av planetens nattside og dagside – og kikkertens lange øyeavstand gjør det behagelig å observere himmelfenomenene i lengre tid om gangen.Endelig kommer kikkerten med en veske, halsreim og linsebeskytter, og den veier bare 727 g – ideelt til de magiske kveldsturene under stjernehvelvet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Illustrert Vitenskap

Bli underholdt og utfordret, og forstå den verdenen som omgir deg. Bli med på oppdagelsesreise – fra jordens dypeste kløft til universets ytterste grenser. Gled deg til siste nytt fra forskningens frontlinje og spennende fortellinger om nye teknologiske gjennombrudd. Alltid med en vitenskapelig forklaring underveis.