Nordic trådløse hodetelefoner

Nå får du disse eksklusive, trådløse hodetelefoner i vakker design og høy kvalitet + 3 utgaver av Boligpluss til kun 129,- kroner!

998,-
129,-
Du sparer: 869,-
Gå til tilbud
129,-

Nordic trådløse hodetelefoner

Verdi: kr 699

Eksklusive, trådløse hodetelefoner i vakker design og høy kvalitet – lar deg nyte musikk, lydbok o.l. i ro og fred. Hodetelefonene er behagelige å ha på og sitter godt rundt ørene, slik at støy holdes ute og lytteopplevelsen blir en ren fornøyelse.

  • Hodetelefonene er designet i en strømlinjeformet, lett design – perfekt når du er på vei til skole eller jobb eller på lengre reiser.
  • Hodetelefonene kan brettes sammen og er enkle å legge i vesken når du ikke bruker dem.
  • Hodetelefonene har et intuitivt berøringsgrensesnitt som gjør det enkelt både å kontrollere musikken og svare på eller avvise anrop.
Tekniske data:
Tale-/spilletid: ca. 8 timer, så du kan nyte musikk mesteparten av dagen
Automatisk og enkel sammenkobling via Bluetooth
Kommer med ladekabel og brukerveiledning
 
 

 

+ porto kr 79,-

Legg igjen en kommentar

Leverandør

Boligpluss

En fantastisk verden med inspirasjon og ideer til boliginnredning BoligPluss er det perfekte tilbudet til deg som elsker å fornye hjemmet ditt. I hvert eneste magasin viser vi de viktigste designnyhetene og trendene. Du får inspirerende reportasjer fra personlige hjem fylt med vakre og kreative innredningsløsninger. Med et abonnement på BoligPluss får du magasinet rett i postkassen hver måned. Du får også mye mer. Flere ganger i året får du også Norges største kvinnemagasin Tara i gave sammen med flere minimagasiner med lekre matoppskrifter, og du har alltid tilgang til magasinet på nettet.