Yogapakke

få 3 utgaver av I FORM å en Yogapakke

730
99,-
Du sparer: 631
Gå til tilbud
99,-

Yogapakke

 

Bli smidig og finn roen med yoga på stuegulvet

Er kroppen stiv og stram? Vil du ha mer ro OG har lyst til å trene hjemme? I så fall er denne yogapakken perfekt, ettersom du får det viktigste utstyret til å trene yoga, pluss et program utviklet av I FORM. Du får:
1. Yogamatte – uunnværlig til øvelser på stuegulvet. Den kan brettes og er lett å stue vekk eller ta med i veska.
2. Yogablokk – gir støtte og gjør det lettere å komme dypere inn i stillingene.
3. Yogabelte – fungerer som din forlengede arm og sikrer et langt og godt strekk.

Enten du er nybegynner eller viderekommen, kan yogapakken hjelpe deg med å få alle de fantastiske effektene av yoga – fra styrke og smidighet til overskudd og mindre smerter. Bruk pakken hjemme eller ta den med på timer, slik at du har ditt eget utstyr.

Ekstra til deg:
Programmet ”Tøy ut og stress ned med yinyoga”
Når du bestiller yogapakken, får du samtidig med en bekreftelse på mail, et program til den populære varianten yinyoga, som gjør deg ekstra rolig, avslappet og smidig. Samtidig får du en lenke til en yinyoga-video, slik at du kan få god veiledning av en instruktør som viser hvordan du får til stillingene.

 

Legg igjen en kommentar

Leverandør

iForm

Det NYE I FORM motiverer deg til en livsstil som gjør det enkelt og overkommelig å spise sunt, holde kroppen i form, ha det godt og være i balanse. Uansett hva du trener, finner du masser av inspirasjon i I FORM. Vi forteller om nye, spennende mosjonsformer og hvordan du kan øke velværet ved å spise riktig. I FORM – din garanti for et sunnere og morsommere liv.